Ga naar de inhoud

Het restaurant

Even gezellig uit eten!

Bourgondisch uit eten.

Eethuis van Waaijenburg ligt in het landelijke Mierlo onder de rook van Eindhoven. Deze prachtige locatie biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur en een gezellig terras in een dorpse omgeving.

Onder het motto ‘de prijs is betaalbaar, de beleving onbetaalbaar’ brengen wij een betaalbare en toegankelijke kaart die zich qua smaak onderscheidt op versheid, creativiteit en een bourgondische smaakbeleving. Basis is de Nederlandse keuken met een moderne twist.

Uit eten voor iedereen.

Reintje is gelegen net buiten het centrum van Mierlo en biedt een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Van heerlijke voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, er is voor elk wat wils. Ook aan vegetariërs en mensen met speciale dieetwensen wordt gedacht. Op ons tuinterras geniet je vanaf de eerste zonnestralen tot eind september van de lekkerste drankjes en hapjes

Bezoek onze locatie.

Onze arrangementen.

Daarnaast biedt Reintje ook diverse arrangementen aan, zoals een high friet, high beer of een brunch. Deze arrangementen zijn perfect voor gezellige uitjes met vrienden of familie. Hebt u een kinderfeest te vieren ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciale kindermenu's en arrangementen zoals heerlijke tafelfrieten. Hierbij bedekken we de tafel met friet en snacks en is het gewoon lekker met de handen eten. Kortom gastvrij en gezellig dat is Reintje. Wees welkom in het mooie Mierlo, wees welkom bij Reintje.

Bekijk ons menu.

Al honger gekregen?
Kom gewoon even langs!

Openingstijden.